Nejnovější recenze ze sekce Organizéry kabelů
- Vše ok
- Vše ok
- super úložiště na kabely
- Šikovně schová prodlužovačku s kabely, hezký doplněk na zem pod stolek či za televizi (mám černou a bílou verzi).
- Víko se extrémně špatně otevírá, raději ho mám jen položené na boxu (nezacvaknuté), není to v tomto případě vidět.
Prima box, ale pro časté otevírání a třeba na psací stůl bych volila asi kvalitnější box s lepším designem. Mně ale postačuje, mám ho na zemi.
- vypada to uklizene
- O.K.
- Dostatečně vysoké i pro větší prodlužovačky.
- Snadná instalace, vše v jednom kuse.
- Velký kus kovu, zbytečně těžké.
- Bez žebrování, lepší by bylo s více průduchy ze spodu ať máme lepší chlazení ze všech stran.
- Instalace snadná, ale akučka přes ty díry nedosáhne. Řešil jsem přes dvojí nástavec do akučky, jinak asi jedině šroubovákem :(.
Koupil jsem si jiný držák a nebyl dostatečně vysoký pro moji prodlužovačku. Tak jsem vzal tuto a spokojenost. Krásně se vleze. Navíc ocením, že je v kuse, takže instalace jednoduchá. U konkurence se to muselo šroubovat dohromady a s ohledem na záda stolu (chtěl jsem to mít co nejvíce u zad) jsem se tak pak nemohl dostat... Jen škoda, že nejsou zespodu průduchy pro lepší chlazení, kdyby tam chtěl někdo dát nabíječky, apod. Celkově spokojenost.
Ideální pro organizací kabelů různého průměru.
- snadná manipulace
- dobré připevnění
- malé balení
- Vše potřebné v balení.
- Uchytí kabely a nabíječku.
- Nevhodné pod stůl se zády, kvůli obtížnější instalaci pokud chcete držák co nejblíže ke konci stolu. Prostě tam není pak místo pro přišroubování.
- Prostor mezi stolem a spodkem držáku může být nedostatečný. Byl jsem nucen změnit prodlužovačku za jinou a i tak je to tam narváno jen tak tak. Příště bych volil širší držák.
Rychlé nasunutí všech kabelů.
- Cena v akcí
Dělá přesně to k čemu je určen Kvalitní zpracování !!!
- vypadá dobře, kvalitní, na rozdíl od drátových verzí netrčí a nezadrhávají kabely
- velký pomocník v organizaci kabelů, upevňování jich více k sobě, připevňování různých věcí k čemusi atd.
Slouží svému účelu.
- Produkt je v pořádku
- Cena - dá se sehnat za třetinovou cenou v Alze
AlzaPower 2 pcs černé APW-COGLC2B
Přidáno: 7. prosince 2023
(naposledy upraveno 10. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Dobře drží přilepené
- Dobře drží kabely
- Decentní černé provedení
- kvalita
- jednoduchost
Super pomůcka na organizací kabelů u TV a nejen u ní.
Prostě kus plastu (asi) z 3D tiskárny
Zobrazuji 61 - 80 ze 224 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...12 Další »