Nejnovější recenze ze sekce Organizéry kabelů
It's great product ! Thank you !
- funguje
- snadna manipulace
- Design
- Funkčnost
Produkt vypadá dobře a funkčně - dobře vymyšlený, dobrý design. Účel určitě plní. Proto ho doporučuji!
Já ho ale zatím nevyužil a ani nakonec nejspíš nepoužiju.
Laptop mám v dodatečně dokoupeném "Liftor Arm SA01, držáku na monitor" zkombinovaném s "AlzaErgo Laptop Mount O30B" z www.alza.cz, upevněném z boku stolu. Hodně kabelů tedy vedu k levé straně stolu.
No, ještě uvidím ...
Cable management (datové i napájecí kabely, vč. adaptérů) je - pokud máte na stole vícero zařízení - docela oříšek. Dopředu jsem to neuměl vymyslet. Měl jsem s nákupem příslušenství pro organizaci kabelů počkat a objednat až po instalaci stolu a umístění všech přístrojů.
D-line bílý 32,5 x 12,5 x1 1,5 cm Diall CAST829328
Přidáno: 19. prosince 2024
(naposledy upraveno 19. prosince 2024)
Zakoupeno v www.usporadejto.cz
Spokojenost a kabely uklizeny. OK
Skvělý pomocník pro kabel management.
Snadná instalace
- Parádní vychytávka
- Nízká cena
- Silokon
Parádní věc. Vcelku pevné, ale mohlo by být u dírek více pevnější. Pro navlečení je potřeba trochu umu a nebát se.
- elegantně skryje kabeláž
- instalační materiál v balení
- opravdu tenký plech
- lakování je dost odbyté, pod barvou jsou vidět nečistoty
Po zkušenostech s jinými produkty řady AlzaErgo jsem očekával opravdu dobrý poměr cena výkon, tento produkt však patří mezi ty slabší kousky.
Produkt je nicméně funkční, dostatečně rozměrný pro skrytí všech kabelů a dobře řešený.
- Pro mne nepostradatelná věc k výškově nastavitelnému stolu.
Praktické
- přiložený nástroj k vložení kabelů
- praktické
úplná spokojenost
- Podařilo se mi tím obalit i 2 hadice od pračky
- Na shluk 4 kabelů k počítači naprosto pasuje
- Snadná manipulace
- Mohlo by být méně průhledné
- Jednoduchá montáž
- snadno dosažitelné zásuvky a vypínač
- variabilita umístění
žádnou neznám
Aptel AG381D černý
Vojtěch John
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
Kvalita zpracování odpovídá ceně výrobku, takže za těch pár korun fakt nečekejte žádný zázrak, ale na první pohled vypadá dobře, jen to víko tam drží spíš silou vůle a trefit ho zpět na místo je občas oříšek..
- Dobre provedeni a velmi prijemne osazeni kabelu
- kvalitní, prostorný organizér kabelů, nabíječek a pod.
- Jednoduche reseni na cable management.
- Snadne pouziti
Aleganti řešení kabelového organizéru, překvapilo mě jak je to velké at to tak nevypadá. Vejde se tam hodně věcí. Za mě můžu je doporučit.